Kanálforradalom

Mit jelent a Kanál-forradalom?

A Kanál-forradalma mozgalom nagyon hatékony, és azonnali eredményekkel járó tevékenység. Többet változtat, mint minden tiltakozás, békemenet vagy jogi követelés, és mindenki részt vehet benne.

Ez a forradalom Ön és a tányérja között zajlik le.

Itt nem folyik vér, és nincsenek kockázatok. Éppen ellenkezőleg: sok életet meg lehet menteni, ráadásul az egészségén, a fizikai és lelki közérzetén sokat javí­t ez a forradalom.

A Kanál-forradalma

az a mozgalom, amely a vegetárizmus új, könnyen követheto és nagyon vonzó módon mutatja be. Sok segí­tséget, és tippet ad ahhoz, hogy azonnal el lehessen kezdeni az egészséges és tudatos életmódot. Itt az ideje, hogy levegye a húst a tányérjáról. Eljött az ido, a húsevés végórája.

A Kanál-forradalma

követoi mindent elutasí­tanak a tányéron, ami káros Önre, az egészségére.
Elsodlegesen az állatok bántalmazását utasí­tja el. Persze mindig lesznek olyan helyzetek, rovarok vagy más állatok ellen, amikor egy állat megölése elkerülhetetlen az életünkben. De ez soha nem lehet a legcsekélyebb ok, hogy megszerezzük a borüket és a húsukat, elvegyük a szabadságukat, hagyjuk, hogy szenvedve éljenek, kí­nozzák az állatokat az emberek szórakoztatására – például a cirkuszokban vagy a bikaviadalokon; ne is kí­sérletezzenek állatokkal a gyógyszergyártásban vagy a kozmetikai iparban. Ez a sok millió megkí­nzott állat semmi haszonnal nem jár az emberiség számára.

Az állatok bántalmazása szörnyu visszahatásokat (karmát) hoz a fogyasztó és a bolygó ökológiai helyzete számára. Ezek a tevékenységek óriási szenvedéseket okoznak, kiszámí­thatatlan, mennyi vizet pazarolnak el a hústermelésben, kivágják az esoerdoket az Amazonasz partján és a világ más részein, vegyszerekkel, rovarirtó szerekkel, génkezeléssel fokozzák a hústermelést, ami világossá teszi, hogy ezek a tevékenységek mind súlyos következményekkel (karmával) járnak.

Ezért kérjük, hogy Ön is és miinden értelmes ember legyen a Kanál-forradalma tagja, harcoljon a társadalom lelkiismeretlensége ellen.

A Kanál-forradalma

tagja csak azt fogyasztja el, ami egészséges, organikus, amit az állatok és az anyatermészet iránti tisztelettel termeltek. Meg akarja szakí­tani a vérfürdot, amit az anyaföld szenved el minden személytol, aki húst fogyaszt, vagy olyan termékeket használ, mint állati borök és bundák, akik kapcsolatban vannak a világ vágóhí­djaival. Ha a Kanál-forradalma tagja arra gondol, hogy egy húsevo személy évente kb. 83 állat haláláért felelos, dagad a büszkeségtol minden új vegetáriánusért, tudja, hogy megint 83 állatot menekült meg minden évben. A húsfogyasztás csökkentése nagyon szép dolog.

A Kanál-forradalma

sok ezer éves hagyományokban és a föld bolygó helyzetére vonatkozó tudományos felfedezésekben gyökerezik.

A Kanál-forradalma

minden húsevonek segí­teni akar, hogy megváltoztassa a rossz szokásait.

Ha segí­tség kell, í­rj: vegaloka@gmail.com

A Kanál-forradalma

minden tagot és barátot megpróbál ellátni oktató anyaggal, ami javí­thatja a világ tudatát, mindenki beláthatja, milyen nagy szükség van a vegetarianizmusra, a természet-tudatosságra. Készült számos grafika, flash clip, plakát, gomb, cikk, vers, dal, és ez mind ingyenesen rendelkezésre áll a webhelyeinken. Vannak nagy felbontású változatok is a letöltéshez, hogy azokat helyben is lehessen sokszorosí­tani a világ minden részében.

Mindenkit megkérünk, hogy mindenütt terjessze ezt az anyagot.

Mindenki csinálhat egy információs standot, ahol az emberek találkoznak, tanulnak vagy pihennek. Lehetnek zenei események, elo lehet adni verseket, videókat, létre lehet hozni vegetáriánus csoportokat vagy szervezeteket, Interneten is lehet terjeszteni a vegetáriánus üzenet forradalmát.

A Kanál-forradalma

tagjai tanfolyamokon, receptekkel, a térségben kapható organikus termékek reklámozásával próbálják terjeszteni a vegetáriánus konyha tudományát. Támogatják az organikus földmuvelést, azt a mezogazdaságot, amely tiszteli a föld bio-diverzitását, a ví­z melletti üdüloket és az egészséget. A fogyasztók támogassák a bátor farmereket, akik nem akarják, hogy a földjeiket beszennyezzék rovarirtó szerekkel, mutrágyákkal vagy génkezelt magokkal. Mindenki értse meg, hogy a vegyipari maffia csak úgy képes olcsóbb és szebbnek látszó ételt termelni, hogy néhány kedvezotlen anyagot használ.

A fogyasztó legyen tudatos, nézze meg, honnan jön az étel, amit elfogyaszt, és segí­tse azokat a bátor férfiakat és noket, akik a bolygóért harcolnak. Akik megvédik a bolygó eredeti magvait a nem tudatos, multinacionális vállalatok tisztátalan magjai ellen.

A Kanál-forradalma

tagjai elonyben részesí­tik az otthon készí­tett ételt, szemben a gyorséttermekkel. Vissza akarnak térni a családi étkezésekhez, a család által készí­tett ételekhez, ahhoz az ételhez, amelyet értékelünk, és amelyet (különféle misztikus hagyományokban) még a teremtonek és/vagy a földanyának is felajánlanak, aki mindannyiunkat táplál és fenntart.

Olyan világot akarunk látni, amelyben az állatok és az emberek harmóniában élnek, és minden egyén felelosséget vállal.

Az állatok és a környezet bántalmazása csak viszonylag kis csoportok pénzügyi érdekeit szolgálja, akik nem törodnek a következményekkel; a nyilvánosság és a világ rosszul értelmezett nevelése támogatja oket.

Ideje felébredni.

A Kanál-forradalma

nem akar létrehozni egy világszervezetet. Önt akarja tudatos lénnyé tenni, meg akarja osztani ezt az új bölcsességet Önnel és mindenki mással.

A Kanál-forradalma

megkéri az állatok barátait, a környezetvédo szervezeteket, vegetáriánus éttermeket, biogazdálkodókat, vegetáriánusokat, vegánokat, gyümölcsevoket stb. hogy vegyenek részt ebben a kampányban.

Használhatják a saját logo-jukat, létrehozhatják a Kanál-forradalma független csoportjait. Mindenkit megkérünk, küldjön nekünk anyagokat a weblapjainkra, mondják el, hogyan és mikor lettek vegetáriánusok. Megkérjük a muvészeket is, hogy í­rjanak dalokat, szí­ndarabokat, fessenek képeket stb., és küldjék el az anyagokat, hogy megoszthassuk az egész világgal, amilyen hamar csak lehetséges. Ha többet beszélünk egy témáról, erosebb lesz a tudat. Minden javaslatot és ötletet szí­vesen fogadunk.

MIindenkit megkérünk, hogy fordí­tsák le a Kanál-forradalma anyagait a világ minden nyelvére, és terjesszék, amennyire lehetséges.

Kérlek, tanulmányozd ennek a törekvésnek az eszmeiségét és segí­ts abban, hogy a környezetedben mindenki számára ismert legyen!

Kérlek, segí­ts programok, eloadások és fozötanfolyamok szervezésében!

Kérlek legyél vegetárius és segí­ts ebben másoknak is, hogy azzá válhassanak!

Elérhetoség: vegaloka@gmail.com

A legjobb beszéd, amit valaha hallottál – Gary Yourofsky

Gary Yourofsky teljes népszerűsí­tő előadása az állatok jogairól és a vegán életmódról, amely 2010 nyarán a Georgia Műszaki Egyetemen hangzott el.

Hallgasd meg ezt a remek szónokot, aki mí­toszokat cáfol meg, érdekes tényeket közöl, és segí­t etikus döntéseket hoznod az egészséges szí­vért és lélekért. Karizmatikus és szókimondó stí­lusa teljesen egyedi — mindenkinek látnia kell, aki törődik az állatokkal, vagy jobb hellyé szeretné tenni a Földet.

Gary honlapja: http://adaptt.org

Piros pirula