Kanálforradalom

Mit jelent a Kanál-forradalom?

A Kanál-forradalma mozgalom nagyon hatékony, és azonnali eredményekkel járó tevékenység. Többet változtat, mint minden tiltakozás, békemenet vagy jogi követelés, és mindenki részt vehet benne.

Ez a forradalom Ön és a tányérja között zajlik le.

Itt nem folyik vér, és nincsenek kockázatok. Éppen ellenkezőleg: sok életet meg lehet menteni, ráadásul az egészségén, a fizikai és lelki közérzetén sokat javít ez a forradalom.

A Kanál-forradalma

az a mozgalom, amely a vegetárizmus új, könnyen követheto és nagyon vonzó módon mutatja be. Sok segítséget, és tippet ad ahhoz, hogy azonnal el lehessen kezdeni az egészséges és tudatos életmódot. Itt az ideje, hogy levegye a húst a tányérjáról. Eljött az ido, a húsevés végórája.

A Kanál-forradalma

követoi mindent elutasítanak a tányéron, ami káros Önre, az egészségére.
Elsodlegesen az állatok bántalmazását utasítja el. Persze mindig lesznek olyan helyzetek, rovarok vagy más állatok ellen, amikor egy állat megölése elkerülhetetlen az életünkben. De ez soha nem lehet a legcsekélyebb ok, hogy megszerezzük a borüket és a húsukat, elvegyük a szabadságukat, hagyjuk, hogy szenvedve éljenek, kínozzák az állatokat az emberek szórakoztatására – például a cirkuszokban vagy a bikaviadalokon; ne is kísérletezzenek állatokkal a gyógyszergyártásban vagy a kozmetikai iparban. Ez a sok millió megkínzott állat semmi haszonnal nem jár az emberiség számára.

Az állatok bántalmazása szörnyu visszahatásokat (karmát) hoz a fogyasztó és a bolygó ökológiai helyzete számára. Ezek a tevékenységek óriási szenvedéseket okoznak, kiszámíthatatlan, mennyi vizet pazarolnak el a hústermelésben, kivágják az esoerdoket az Amazonasz partján és a világ más részein, vegyszerekkel, rovarirtó szerekkel, génkezeléssel fokozzák a hústermelést, ami világossá teszi, hogy ezek a tevékenységek mind súlyos következményekkel (karmával) járnak.

Ezért kérjük, hogy Ön is és miinden értelmes ember legyen a Kanál-forradalma tagja, harcoljon a társadalom lelkiismeretlensége ellen.

A Kanál-forradalma

tagja csak azt fogyasztja el, ami egészséges, organikus, amit az állatok és az anyatermészet iránti tisztelettel termeltek. Meg akarja szakítani a vérfürdot, amit az anyaföld szenved el minden személytol, aki húst fogyaszt, vagy olyan termékeket használ, mint állati borök és bundák, akik kapcsolatban vannak a világ vágóhídjaival. Ha a Kanál-forradalma tagja arra gondol, hogy egy húsevo személy évente kb. 83 állat haláláért felelos, dagad a büszkeségtol minden új vegetáriánusért, tudja, hogy megint 83 állatot menekült meg minden évben. A húsfogyasztás csökkentése nagyon szép dolog.

A Kanál-forradalma

sok ezer éves hagyományokban és a föld bolygó helyzetére vonatkozó tudományos felfedezésekben gyökerezik.

A Kanál-forradalma

minden húsevonek segíteni akar, hogy megváltoztassa a rossz szokásait.

Ha segítség kell, írj: vegaloka@gmail.com

A Kanál-forradalma

minden tagot és barátot megpróbál ellátni oktató anyaggal, ami javíthatja a világ tudatát, mindenki beláthatja, milyen nagy szükség van a vegetarianizmusra, a természet-tudatosságra. Készült számos grafika, flash clip, plakát, gomb, cikk, vers, dal, és ez mind ingyenesen rendelkezésre áll a webhelyeinken. Vannak nagy felbontású változatok is a letöltéshez, hogy azokat helyben is lehessen sokszorosítani a világ minden részében.

Mindenkit megkérünk, hogy mindenütt terjessze ezt az anyagot.

Mindenki csinálhat egy információs standot, ahol az emberek találkoznak, tanulnak vagy pihennek. Lehetnek zenei események, elo lehet adni verseket, videókat, létre lehet hozni vegetáriánus csoportokat vagy szervezeteket, Interneten is lehet terjeszteni a vegetáriánus üzenet forradalmát.

A Kanál-forradalma

tagjai tanfolyamokon, receptekkel, a térségben kapható organikus termékek reklámozásával próbálják terjeszteni a vegetáriánus konyha tudományát. Támogatják az organikus földmuvelést, azt a mezogazdaságot, amely tiszteli a föld bio-diverzitását, a víz melletti üdüloket és az egészséget. A fogyasztók támogassák a bátor farmereket, akik nem akarják, hogy a földjeiket beszennyezzék rovarirtó szerekkel, mutrágyákkal vagy génkezelt magokkal. Mindenki értse meg, hogy a vegyipari maffia csak úgy képes olcsóbb és szebbnek látszó ételt termelni, hogy néhány kedvezotlen anyagot használ.

A fogyasztó legyen tudatos, nézze meg, honnan jön az étel, amit elfogyaszt, és segítse azokat a bátor férfiakat és noket, akik a bolygóért harcolnak. Akik megvédik a bolygó eredeti magvait a nem tudatos, multinacionális vállalatok tisztátalan magjai ellen.

A Kanál-forradalma

tagjai elonyben részesítik az otthon készített ételt, szemben a gyorséttermekkel. Vissza akarnak térni a családi étkezésekhez, a család által készített ételekhez, ahhoz az ételhez, amelyet értékelünk, és amelyet (különféle misztikus hagyományokban) még a teremtonek és/vagy a földanyának is felajánlanak, aki mindannyiunkat táplál és fenntart.

Olyan világot akarunk látni, amelyben az állatok és az emberek harmóniában élnek, és minden egyén felelosséget vállal.

Az állatok és a környezet bántalmazása csak viszonylag kis csoportok pénzügyi érdekeit szolgálja, akik nem törodnek a következményekkel; a nyilvánosság és a világ rosszul értelmezett nevelése támogatja oket.

Ideje felébredni.

A Kanál-forradalma

nem akar létrehozni egy világszervezetet. Önt akarja tudatos lénnyé tenni, meg akarja osztani ezt az új bölcsességet Önnel és mindenki mással.

A Kanál-forradalma

megkéri az állatok barátait, a környezetvédo szervezeteket, vegetáriánus éttermeket, biogazdálkodókat, vegetáriánusokat, vegánokat, gyümölcsevoket stb. hogy vegyenek részt ebben a kampányban.

Használhatják a saját logo-jukat, létrehozhatják a Kanál-forradalma független csoportjait. Mindenkit megkérünk, küldjön nekünk anyagokat a weblapjainkra, mondják el, hogyan és mikor lettek vegetáriánusok. Megkérjük a muvészeket is, hogy írjanak dalokat, színdarabokat, fessenek képeket stb., és küldjék el az anyagokat, hogy megoszthassuk az egész világgal, amilyen hamar csak lehetséges. Ha többet beszélünk egy témáról, erosebb lesz a tudat. Minden javaslatot és ötletet szívesen fogadunk.

MIindenkit megkérünk, hogy fordítsák le a Kanál-forradalma anyagait a világ minden nyelvére, és terjesszék, amennyire lehetséges.

Kérlek, tanulmányozd ennek a törekvésnek az eszmeiségét és segíts abban, hogy a környezetedben mindenki számára ismert legyen!

Kérlek, segíts programok, eloadások és fozötanfolyamok szervezésében!

Kérlek legyél vegetárius és segíts ebben másoknak is, hogy azzá válhassanak!

Elérhetoség: vegaloka@gmail.com

A legjobb beszéd, amit valaha hallottál – Gary Yourofsky

Gary Yourofsky teljes népszerűsítő előadása az állatok jogairól és a vegán életmódról, amely 2010 nyarán a Georgia Műszaki Egyetemen hangzott el.

Hallgasd meg ezt a remek szónokot, aki mítoszokat cáfol meg, érdekes tényeket közöl, és segít etikus döntéseket hoznod az egészséges szívért és lélekért. Karizmatikus és szókimondó stílusa teljesen egyedi — mindenkinek látnia kell, aki törődik az állatokkal, vagy jobb hellyé szeretné tenni a Földet.

Gary honlapja: http://adaptt.org

Piros pirula